Aanvraag informatie sponsoring

Samenwerken met Pure Sportswear betekent: geld verdienen voor je vereniging en werken aan een betere wereld tegelijkertijd. Weten hoe? Lees verder of vul het formulier in voor meer informatie.

Wat biedt het de vereniging?
Verdien geld voor de vereniging. Het enige wat je hoeft te doen is onze aangeleverde berichten te plaatsen op je eigen communicatiekanalen.

Wat biedt het Pure Sportswear?
Onze sportkleding is volledig eerlijk en duurzaam. Hiermee werken sporters aan zichzelf én aan de omgeving. Wij hebben je hulp nodig om deze boodschap verder te verspreiden.

Win-win dus. Meer informatie? Laat rechts je gegevens achter of lees verder over de sponsoractie.

Meer informatie?

We gebruiken je gegevens enkel voor dit doel en voor niets anders

Hoe werkt de sponsoractie?

Een sponsor zoeken voor de vereniging voor extra financiën is belangrijk, maar hoeft geen probleem te zijn. Door deze samenwerking verdien je geld voor de vereniging én werk je tegelijkertijd aan een betere wereld.

sponsoractie stap 1

Laat hier boven je gegevens achter. We bellen/mailen dan zo snel mogelijk om alle vragen te beantwoorden.

sponsoractie stap 2

Als je mee wilt doen leveren wij de content aan voor jullie communicatiekanalen. Denk aan nieuwsbrieven, websites en social media. De keuze is volledig aan jou.

sponsoractie stap 3

Leden komen via jullie kanalen op de website van Pure Sportswear terecht en plaatsen bestellingen.

sponsoractie stap 4

Bij iedere aankoop van de leden krijgt de vereniging geld gesponsord.

sponsor zoeken voor vereniging
plastic flessen recyclen tot sportkleding

Over Pure Sportswear

Sporten is aan jezelf werken. Of je nu hardloopt, aan krachttraining doet of danst. In teamverband of alleen. Je bent bezig met prestaties, jezelf leren kennen, jezelf verbeteren. Wij vinden dat werken aan jezelf niet ten koste mag gaan aan de omgeving, maar bewijzen dat ze elkaar juist kunnen aanvullen: aan jezelf werken met Pure Sportswear betekent tegelijkertijd je omgeving een stukje verbeteren.

De sportshirts zijn ontstaan uit deze visie. Zo zijn ze gemaakt van 100% gerecycled polyster. Ook bevat de verf geen hormonen en giftige stoffen. Maar daarbij is ook aandacht besteed aan het productieproces. Doordat het shirt is geproduceerd in Amerika is er sprake van goede arbeidsomstandigheden, zowel financieel als qua veiligheid. Eigenlijk hoort ieder kledingstuk zo gemaakt te worden!

We zijn er stiekem best trots op, maar weten ook dat het nog maar een kleine stap is. De wereld verbeteren kunnen en willen we niet alleen. We hebben nu sportend Nederland nodig om de boodschap verder te verspreiden!

Al overtuigd of graag meer informatie? Je kan ons altijd bellen op 023 202 13 83 of laat je gegevens achter!