Klantenservice

Hieronder vind je alle informatie over onder andere bezorgen en retourneren. Mocht jouw vraag hier nu niet bij staan, stuur ons dan even een berichtje.

Verzending

We streven er naar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Normaal gesproken is dit binnen twee werkdagen na bestelling. Vaak is dit wel sneller, maar we kunnen één werkdag niet altijd garanderen. Omdat het pakketje door de brievenbus past, hoef je er in ieder geval niet voor thuis te blijven!

Jazeker! We kunnen naar ieder gewenst land versturen. Let er op dat er dan wel verzendkosten van toepassing zijn.

Binnen Nederland verzenden we gratis. Woon je in het buitenland? Geen probleem, maar dan vragen we wel een bijdrage voor de verzending omdat deze voor ons ook een stuk hoger liggen. Deze is €7,50. 

Retourneren

Natuurlijk! Vul even dit retour formulier in en stuur het artikel naar ons terug. Zodra we deze hebben ontvangen gaan we gelijk voor je aan de slag en kun je snel genieten van een perfect zittend shirt!

We zouden het jammer vinden, maar dit is natuurlijk mogelijk. Vul daarvoor even dit retour formulier in en stuur het naar ons terug. Terugbetaling vindt op dezelfde manier plaats als jouw betaling aan ons. Je hoeft dus geen betaalgegevens in te vullen. Het is niet verplicht, maar we zouden daarnaast graag horen waarom je het product retour stuurt.

Pure Sportswear streeft naar de hoogste kwaliteitseisen. We durven dan ook 100% garantie te geven. Is er iets mis, laat het ons weten via mail of Whatsapp (hallo@puresportswear.nl of 0616051515). We beloven je dat we het oplossen.

Betaling

Op dit moment kun je gebruik maken van iDeal, Paypal en een handmatige bankoverschrijving. Binnenkort voegen we daar een creditcard- en achterafbetaling als mogelijkheid aan toe. Dit hopen we voor het einde van het jaar geregeld te hebben.

Ai, dat is niet de bedoeling. Neem even contact op via e-mail of Whatsapp (hallo@puresportswear.nl of 0616051515) om het op te lossen! Vermeld in je bericht even de code en de foutmelding die je krijgt bij invoeren. Bedankt!

Maat

We hebben gemerkt dat de shirts groter uitvallen dan we gewend zijn. Bepaal de juiste maat aan de hand van onze maattabel. Deze vind je onderaan de productpagina’s. Hier zijn de afmetingen van de shirts in weergegeven. Vergelijk ze met een shirt dat goed zit en je weet zeker dat je de juiste maat bestelt.

Dat zou jammer zijn! We proberen de voorraad altijd zo goed mogelijk bij de houden, maar het kan helaas gebeuren dat er iets uitverkocht raakt. Neem even contact op via e-mail of whatsapp (hallo@puresportswear.nl of 0616051515) zodat we je kunnen aangeven wanneer het artikel weer op voorraad komt.