Persbericht

Het meest duurzame sportmerk komt uit Nederland.

Het meest duurzame sportmerk komt uit Nederland.

 

Met zijn drieën hadden we een idee waarmee wij ons steentje wilden bijdragen aan een betere wereld; sportkleding op de markt gaan brengen die eerlijk, verantwoord maar vooral ook duurzaam gemaakt zou worden. Dit is ons gelukt!
Afgelopen jaren hebben Remco Harmsen, Thomas van Maris en Duvan Couvee zich ingezet om dit voor elkaar te krijgen. Wat aan het begin nogal een lastige situatie vormde, kreeg vorm door de doorzettingsvermogen en de mogelijkheden die op ons pad kwam. Pure Sportswear is een steeds vaker gekozen sportkledingmerk door hardlopers, fitness fanaten en topsporters.

 

Maar niet alleen in Nederland werd Pure Sportswear opgemerkt.. Wij werden blij verrast met de nominatie door World Finance, voor meest duurzame sportmerk wereldwijd. Een droom die uitkomt voor deze startup!


Word Finance, een van de grootste platformen op het gebied van financiën, heeft dit jaar voor het eerst een award voor duurzaamheid Samen met verschillende duurzame bedrijven, projecten of organisaties is er gekeken naar welke bedrijven de titel verdienen van meest duurzame bedrijf in hun categorie. Daarnaast geeft het platform ook de mogelijkheid voor bedrijven om met elkaar te linken..

 

Maar nu gebeurde er iets dat wij zelf ook nooit hadden verwacht, dat ene telefoontje veranderde alles. World Finance belde ons op om mede te delen dat in de categorie sportkleding, Pure Sportswear is bekroont tot het meest duurzame sportmerk is van 2019/2020.


Vanaf nu mogen wij een jaar lang met deze titel pronken!


Maar als we eerlijk zijn, is deze overwinning niet alleen aan ons zelf te danken. Maar aan iedereen die ons ondersteund heeft bij het verwezenlijken van onze droom. Familie en vrienden. Maar de meest belangrijkste mensen, onze ambassadeurs. De mensen die een shirt hebben gekocht omdat ze geloven in onze droom en deze met ons werkelijkheid wilde maken.


De afgelopen 3 jaar waren een rollercoaster van lange dagen en weinig slaap. Alle drie een vaste baan en daarnaast het opstarten van een eigen onderneming. Meningsverschillen en gelach. Kleine overwinningen werden steeds groter en drie jaar later kunnen we zeggen dat we nu het meest duurzame sportmerk zijn.


Namens Pure Sportswear, willen wij iedereen vanuit het diepste van ons hart bedanken die samen met ons geholpen heeft de wereld een stukje mooier te maken.


Remco, Thomas en Duvan