✓ Volledig duurzame en eerlijke sportkleding

✓ Altijd gratis verzending

Gemiddelde beoordeling: ★★★★★

Sportshirts dames

Op zoek naar een dames sportshirt? De sportshirts van Pure Sportswear combineren duurzaamheid en kwaliteit. Ze hebben alles wat je van een professioneel sportshirt mag verwachten: ✓ Ademende en soepele stof. ✓ Een heerlijke pasvorm. ✓ Anti-geurtjes behandeling.

En voor deze kwaliteit leveren we niks in op de duurzaamheid: ✓ Volledig van gerecycled polyester. ✓ Gemaakt in Amerika. ✓ Bevat geen giftige stoffen.

Hoe dit allemaal kan? Kies jouw favoriete kleur en leer meer over:

​De ene is veel bezig met haar outfit tijdens het sporten, de andere maakt het niet zo veel uit. Maar wie je het ook vraagt: het shirt is de absolute basis van een sportoutfit.

Wij vroegen vrouwen naar wat ze belangrijk vinden aan een sportshirt. Wat kwam er het vaakst naar voren? De pasvorm! Daar zijn we dan ook mee aan de slag gegaan in het design van het shirt.

De taille van het shirt is iets ingenomen. Met “iets” bedoelen we dat het geen vormloos sportshirt is, maar deze een mooi model heeft. Daarbij bedoelen we ook dat het geen overdreven straks shirt is. Het resultaat: een sportshirt met een mooie vrouwelijke pasvorm, maar zeker niet overdreven. Zo kun je comfortabel sporten en er tegelijkertijd goed uitzien!

Het shirt is gemaakt van een zeer lichte en soepele stof. Het valt dan ook heerlijk op de huid. Een bijkomend voordeel deze stof is dat het shirt altijd mooi valt.

Natuurlijk is de functionaliteit van de stof ook erg belangrijk voor sport. Door de manier van weven ventileert de stof erg goed. Zodra je het dan toch warm krijgt (wat natuurlijk vaak gebeurt tijdens je sportsessie) is het fijn dat dat stof vocht goed afvoert. Dit staat bekend als de “dri fit” technologie.

Daarbij heeft de stof een speciale anti bacteriële behandeling gehad waardoor je een stuk minder last hebt van geurtjes!